Nye styremedlemmer i AE

Lars Erik Torjussen blir ny styreleder i Agder Energi. Torjussen ble enstemmig innstilt under eiermøtet 16. mai.

Nye styremedlemmer i Agder Energi
Nye styremedlemmer i Agder Energi

– Agder Energi er et godt organisert selskap som har en fremoverlent konsernsjef i Tom Nysted. Jeg vil være opptatt av at eierne må få sitt, samtidig som selskapet må ha finansiell kraft, sa Torjussen til Fædrelandsvennen i etterkant av eiermøte. Torjussen har vært med i styret i 2 år og overtar nå stafettpinnen etter Sigmund Kroslid.

De nye styrerepresentantene fra eierkommunene i Agder Energi f.v: Bente Zeline Rist, nestleder Katja Lehland, leder Lars Erik Torjussen og Leif Atle Beisland. Lars Petter Maltby (1. vara) og Jill Akselsen (2. vara).

 

Dokumenter fra eiermøtet 
Du finner referat fra eiermøtet her. 

Alle presentasjonene fra møtet finner du her. 

Les siste nyhetsbrev fra Agdereierne her.