Nye styremedlemmer i AE

Lars Erik Torjussen blir ny styreleder i Agder Energi. Torjussen ble enstemmig innstilt under eiermøtet 16. mai.

Nye styremedlemmer i Agder Energi

Nye styremedlemmer i Agder Energi

– Agder Energi er et godt organisert selskap som har en fremoverlent konsernsjef i Tom Nysted. Jeg vil være opptatt av at eierne må få sitt, samtidig som selskapet må ha finansiell kraft, sa Torjussen til Fædrelandsvennen i etterkant av eiermøte. Torjussen har vært med i styret i 2 år og overtar nå stafettpinnen etter Sigmund Kroslid.

De nye styrerepresentantene fra eierkommunene i Agder Energi f.v: Bente Zeline Rist, nestleder Katja Lehland, leder Lars Erik Torjussen og Leif Atle Beisland. Lars Petter Maltby (1. vara) og Jill Akselsen (2. vara).

 

Dokumenter fra eiermøtet 
Du finner referat fra eiermøtet her. 

Alle presentasjonene fra møtet finner du her. 

Les siste nyhetsbrev fra Agdereierne her. 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in eiermøte. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Om Agdereierne

    Det regionale eierskapet i Agder Energi er viktig for landsdelen vår. Selskapet er i dag et veldrevet konsern som skaper store verdier gjennom satsing på miljøvennlig energi. Grunnlaget for verdiskapingen er naturressurser som tilhører oss alle. Ved å beholde flertallet av aksjene i selskapet kan de 25 Agder-kommunene sikre at naturressursene blir forvaltet til det beste for landsdelen.